Om momentk

Moment ble startet i 2005 av Ingunn Aspli og drev de første årene hovedsaklig med events. I 2006 ble næringskonferansen Bergmannskonferansen etablert og året etter ble Moment engasjert av Orkanger Oljeforum for å administrere olje-og gasskonferansen Orkangerkonferansen. I tillegg til disse to årlige konferansene har Moment bistått bedriftskunder med gjennomføring av svært varierte faglige og sosiale arrangement, både på Østlandet, Trøndelag og til og med i Italia.

Ingunn Aspli er utdannet siviløkonom fra Handelsehøyskolen i Bergen, med fordypning i strategi, organisasjon, ledelse og markedsføring. Hun jobbet i Oslo innen markedsføring, før hun i 2005 etablerte Moment. I årenes løp har hun også blitt leid inn for å jobbe med ulike prosjekt knyttet til utvikling, stategi og markedsføring.

I dag bistår Moment Kommunikasjon AS bedrifter med kommunikasjon mot marked og kunder, og tilbyr konsulenttjenester innenfor arrangement, markedsføring, strategi og prosjekt. I egen regi gjennomfører også Moment konferanser og andre arrangement, både overfor bedrifter og private.