Pasta med kyllingpølse og chilisaus

Pasta med kyllingpølse og chilisaus

 

Hurtigmat med mye smak… Perfekt når man er trøtt, sulten og sent hjem fra jobb.

Du trenger til en porsjon:
80-100 g fullkornspasta
2 kylling og kalkunpølser (pølsepakke med nøkkelhullsmerking :-)
1 ss olje
1 sjalottløk
0,5 ss revet ingefær
1 – 2 ts karripasta
2 dl kokosmelk
1 ss hvetemel
1/4 paprika i tynne skiver
litt hakket frisk koriander

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Mens den koker lager du resten:

Surr løken i oljen i ett par minutt. Tilsett den revne ingefæren og la den surre med.

Ta et glass med lokk og ha kokosmelken, mel og karripasta i glasset. Rist godt slik at melet blir godt blandet med vesken. Ha så blandingen i panna, mens du rører godt. La det koke opp og reduser varmen.

Tilsett så pølsene i biter og paprika, og la det stå og trekke til pastaen er nesten ferdig. Når pastaen er nesten ferdig heller du av vannet og blander den i panna. Rør rundt så smaken fra sausen setter seg i pastaen. La det stå i ett minutt.
Tilsett koriander rett før servering.

Share: