Oppblåst egg til frokost…

I stede for kjedelig kokt egg i et eggeglass, hvorfor ikke servere oppblåst eggsufflet i en ildfast prosjonsform? Ser flott ut og smaker godt. Server gjerne sammen med røykalaks, eller annet som er godt sammen med egg.

egg eggsufflet oppblåste egg

Du trenger til 2 porsjoner:
2 egg

0,5 ts salt
2 ss fløte
50 g revet Jarlsberg
litt grovmalt pepper

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 220 grader.

Ta fram en blender og ha i alle ingrediensene. La det blandes på full guffe i minutt, slik at det blir et luftig skum. Fordel blandingen i to smurte porsjonsformer.

Sett så formene umiddelbart inn i varm ovn, og stek i 5 minutter på vanlig over og undervarme, og skru så over på varmluft og stek videre i 5 minutter.  Følg godt med så det ikke blir brent. Server umiddelbart.

Share: