Fylte paprika bakt i ovnen

Gode fylte paprika, også stilig som gjestemat, som tapas osv. Like lett å lage til 20 som til to.

Du trenger (pr person):
1 paprika (varier gjerne med ulike farger)
1 liten sjalottløk
1 sjampinjong
1 skive squash
1 ss olje
100 g karbonadedeig
1/4 ts cayennepepper
1/4 chilikrydder (+ ev annet krydder etter smak)
nykvernet pepper og litt salt
50 g ost

Slik gjør du:
1) Del sopp, løk og squash i små biter, og surr det i oljen i noen minutter. Tilsett så karbonadedeigen og la det steke på medium varme noe minutter. Tilsett krydderet.

2) Del paprikaene på midten. Fjern frøene, men behold stilken (fordi det ser pent ut :-)

3) Ha litt ost nederst i hver halve paprika, og pakk dem fulle av kjøttblandinga fra fra panna. De skal være så fulle som mulig, trykk blandingen ned med en skje. Ha ost på toppen.

4) Sett paprikaene i en ildfast form, og stek dem midt i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.

Share: