Tunfiskrøre, god som pålegg på brød eller i baguett

Dette er kjempegodt pålegg, som er sunt, lett og raskt å lage. Hvis du har igjen majones etter å ha laget det til noe annet, så er det perfekt å putte litt av det du har igjen i denne røra.



Du trenger:
1 boks ekstra lett rømme/rømmekolle (alternativt: 2 dl lettrømme)
3 ss ketchup
3 ss sukker (eller gjerne sukrin, som er et sunt alternativ du kjøper i Helsekostbutikk)
1 ts balsamico eddik
3 ss majones

2 bokser tunfisk (i vann), som du lar renne av seg
1 liten rød løk
litt kapers etter smak
litt dill

Slik gjør du: 
Lag en røre av rømme, ketchup, sukker, eddik  og majones i en bolle.
Tilsett så tunfisken, hakket løk, kapers og dill.

Tunfisken blir aller best om den står over natten i kjøleskapet. Men den er absolutt god med det samme også. Den er holdbar i 2-3 dager når den oppbevares i tett boks i kjøleskap. Server gjerne med gode tomater (cherrytomater eller plommetomater) på brød.

Bruk gjerne hjemmelaget kjetchup og majones. Trykk på linkene for å se oppskrifter.

Share: