Torsk bakt i ovnen med balsamico- og soyasaus

Ingredienser (til 1 porsjon):
200 g torskefilet, delt i biter, (ca 2 x 2 cm)
6 cherrytomater
1 stor vårløk
1/2 stor gulrot (eller 1 hel hvis den er liten)
litt frisk spinat
1 ss balsamicoeddik
1 ss soyasaus
1 ss limesaft
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk, finhakket
litt provancekrydder
Salt og pepper
Slik gjør du:
Finn fram en ildfast form, og legg følgende i den: 
fisken delt i biter
tynne skiver av gulrot
litt frisk spinat (om du har)
biter av vårløk
cherrytomater delt i to
Strø krydderet over

Ta en kopp og bland sammen sausen i denne:

1 ss balsamico, 1 ss soyasaus, 1 ss limesaft og 2 ss olivenolje.
Hell blandingen over fisken og grønnsakene.
Steking:
Hell sausen over formen, og sett den midt i ovnen på 200 grader.
I ca 20 minutter.
Tilbehør:
Ris eller tilsvarende. Du kan også bruke poteter.
Jeg har brukt quinoa fordi jeg synes det er et bedre alternativ enn ris. Det smaker bedre og er sunnere. Du får kjøpt det i helsekostbutikker.
Share: