Laks med soltørket tomat og chili

Laks bakt i ovnen, fylt med rømme, soltørket tomat og chili. Bildet ble litt mørkt, og det ser egentlig litt lekrere ut i virkeligheten.

Du trenger pr porsjon:

1 laksefilet
2-3 soltørkede tomater i olje
1/4 chili
salt og pepper
rømme
sitron

Slik gjør du:
Lag et dypt snitt i midten av laksen. Fyll en ts med rømme i bunnen av snittet.
Pres litt sitron over laksen

Hakk soltørket tomat og chili i små biter. Mos dem samme i en kopp, sammen med litt salt og pepper. Fyll blandingen i snittet i fisken. Dytt det godt nedi, og la litt også være på toppen.

Stekes nederst i oven på 200 g i 10-15 min.  Pass på at fyllet ikke blir brent. Du kan eventuelt legge over litt alominiumsfolie på slutten, om det ser ut til å bli brent.

Tilbehør:
Mandelpoteter, flatbrød og rømme. Eller potetmos som vist på bildet. Denne er laget av mandelpotet, smør, rømme, melk og smakt til med salt og pepper.

Share: