Sjokoladepannacotta

Denne sjokoladebomben fikk jeg servert på besøk hos ei venninne for et par uker siden, og inneholder mange sjokoladevitaminer vi behøver nå på høsten :-) Den er svært mektig, og jeg er ganske sikker på at vår kjære sjokoladeguru Zaid (fra bloggen foralldel) nå blir stolt av meg…

Til fire porsjoner:
1 boks kremfløte
1 plate mørk sjokolade
1,5 ss sukrinmelis (eller vanlig melis/sukker)
1 dæsj revet muskat
litt cayennepepper
litt kanel
En pakke blåbær (eller andre bær)
3 plater gelatin

Rør sammen alle ingrediensene bortsett fra gelatinen. Gi det et lite oppkok, ta det så av plata. Løs opp gelatin i vann etter anvisning på pakken. Tilsett det i blandingen, og rør godt. Hell det over i glass og sett kaldt for å stivne i noen timer. Pynt med bær på toppen rett før servering.

God helg!

Share: